Taiji for Ungdom

Ny 10 ukers begynnerkurs i Taiji for alle opp til 19 år starter mandag 24 april 2017.

Tid: Mandager klokken 15.30-16.30.

Sted: Norsk Taiji Senter, Kirkegata 1-3, Oslo Sentrum.

Pris: 800kr for 10 uker.

Instruktør: Quy

Kursbeskrivelse i korte trekk:

- Kampkunst (Taijiquan kortform)

- Åpen filosofi

- Spontanitet

Ønsker du mer informasjon, vennligst ta kontakt med Quy:

Tlf: 400 71 823

Epost: quy@taiji.no

Det er åpent hus hos oss hver mandag fra kl. 16.00-17.00. Kom og se!

Gleder meg til å møte deg!

Påmelding her 

ÅPENT HUS

Vi har åpent hus for alle hver mandag fra kl 16:30 – 17:00 hvis du er interessert i å lære mer om senteret og hva vi tilbyr .

For videre info og andre spørsmål send email til Pamela Hiley: pamela@taiji.no eller ring på tlf 911 60 581

Motta nyheter og invitasjon til kurs:TC åpner for dybden i det enkle, viser veien som målet og gjør reisen lys og lett. Det er derfor jeg ikke kan la være. Jon Bjerkelien


Taiji rommer i seg selv mange motsetninger. I praktiseringen av taiji blir jeg bevisst mine egne motsetninger. Mine sterke og svake sider trer fram, og jeg blir utfordret på hva som er sterkt og hva som er svakt. Erik Kyvik Hauge


Taiji er det første jeg gjør når jeg står opp om morgenen. Jeg trener taiji for å få fysisk og psykisk styrke. Jeg har en del problemer med balansenerven, men takket være taijien har jeg fått meget god balanse i kroppen. Treningen og meditasjonen som ligger i den, gir også en indre ro som gjør det lettere å takle problemer og smerter i kroppen. I tillegg virker det som om treningen øker immunforsvaret og gir god helse. Ragnhild Moy


Jeg har lært tai chi etter at jeg fylte 60 år. Det er som en gave jeg alltid kan bruke og ta frem, når som helst og hvor som helst. Den gir meg balanse og velvære, en opplevelse av indre styrke og mestring, noe som er svært viktig i min alder. Nora Kremer


Taiji'en er et rom der jeg fokuserer så mye på kroppen at jeg glemmer meg selv og alle trivielle problemer. Når øvelsen er over, kjenner jeg at jeg har vært et annet sted, et sted bekymringer og stress ikke slipper inn. Ekte avkobling. Lars Jansen

Webmaster: Alexander Brill