40 år med NTS i Norge!  

En bevegelse for fred

Felles tur til Wales

13.-20.Mai 2023

40 års markering - Et budskap om fred

Nå vender endelig Pamela blikket tilbake til røttene sine - turen går til de majestetiske slettene av Wales. Rett ved Pamelas fødested, landsbyen Bridgend, ligger det eldste fredstempelet i verden, The Temple of Peace. 

Synkronisiteter

The First Minister av Wales , Mark Drakeford, var på norgesbesøk i sommer og møtte Pamela på 100-års feiringen av Urdd sin årlige fredsbeskjed til verden, skrevet av ungdommen i Wales.

I dypet av dette møtet viste det seg en felles visjon om fred i verden, og resulterte i at dørene til Fredstempelet åpnet seg for NTS. Det er også grunnstenen for et nært samarbeid om den kommende 40års feiringen og en konferanse for fred:

Conference - Peace moves with climate and nature emergencies 

Konferansen vil finne sted i Temple of Peace and Health i Cardiff, Wales.

Vil du være med?

NTS reiser med en delegasjon til Cardiff i Mai 2023. Turen gir også rom for praktisering av taiji, og flere turer til kjente steder i nærområdet. Det blir også stor stas med 17.Mai feiring i den Norske sjømannskirken og besøk på de walisiske folkemuseum. 

Sett av 13. - 20.Mai 2023 

Pamela inviterer deg til å delta på denne unike begivenheten. Mer detaljert informasjon blir sent til de som melder interesse til pamela@taiji.no før 5.Desember.

Det er et begrenset antall plasser.

Alternativt vil det også være mulig å kun delta på selve konferansen og fredsfeiringen 18. og 19.Mai. Da er du som deltaker ansvarlig for egen reise- og overnattingsbooking.  

Vi gleder oss stort - Softnesss is stronger than hardness

NTS komiteen og Pamela

Webmaster: Alexander Brill