Taiji og Qigong i Italia

Velkommen til en ukes intensivt kurs med Pamela Hiley og Norsk Taiji Senter i et vakkert kloster i Umbria i Italia torsdag 16 august til torsdag 23 august 2018.


Gjennom taiji og qigongpraksis vil vi på dette hellige stedet fokusere på tilstedeværelse i nået gjennom personlig forandring og utvikling som bringer oss sammen som gruppe. Vi vekkes av kirkeklokkene kl 07:00 til fullt dagsprogram med qigong, taiji, meditasjon, samtaler og utflukter på klosterområdet og i omgivelsene rundt. Med dette støtter vi også ideen om å utvikle Il Convento til et internasjonalt retreatsenter mellom Norge og Italia og veien til Assisi.

På et besøk til Asissi vil vi følge den gamle veien i ærbødighet for naturen som Frans av Assisi la grunnlaget for. Dette er også til minne om NTS beskytter Professor Arne Næss, som gjorde Frans av Assisi til grunnleggende helgen for dypøkologien, og har en klar forbindelse til den naturbaserte taoistiske filosofien.

Klosteret har en vakker hage omgitt av olivenlunder og vinmarker som danner rammen for forandring mot dyp refleksjon i praksis.
Prisen for hele uken er kr 15.500,- for et dobbelrom (+3000,- for enkeltrom) inkludert 3 klasser med Taiji og Qigong, kost og losji med fullpensjon. Maten er fantastisk, hjemmelagd italiensk av hyggelige damer og vi blir tatt godt vare på av vertskapet på alle måter.


Hver enkelt må selv bestille flybillett til Roma hvor vi blir plukket opp på flyplassen og kjørt til klosteret i egen buss. Dette er et eksklusivt kurs med få deltagere så vær tidlig ute med påmeldingen om du vil sikre deg plass.
Flybillett bør bestilles snarest for å få en god pris. Eksempel fra Norwegian:
Utreise: Oslo-Gardermoen – Roma-Fiumicino 16. aug 2018 kl. 07:10
Retur: Roma-Fiumicino – Oslo-Gardermoen 23. aug 2018 kl. 13:50

Meld deg på

Webmaster: Alexander Brill