Nye kurs i Wudang Kungfu for både nye og viderekomne elever

Bjarte Hiley er hjemme fra Kina igjen og starter opp nye kurs i Wudang Kungfu for nybegynnere og for viderekomne elever.

Her er en dokumentar om Bjarte Hiley som ble vist på kinesisk TVs internasjonale kanal.

Wudang Kungfu kommer fra de Daoistiske Wudangfjellene i sentral-Kina, og bygger på de fundamentale prinsippene i Daoismen. Treningen åpner opp kroppen og fører over tid til en kropp hvor styrken blir integrert i sener og ledd, og fleksibiliteten øker betraktelig. Sinnet blir fokusert, evnen til å være tilstede og selvtillitten øker betraktelig av å mestre prinsippene som kampkunsten bygger på.

Nybegynnere vil i løpet av kurset som går over ti uker lære den grunnleggende formen i Wudang Kungfu som heter Jibenquan, få en grundig innføring i Wudangs sparketeknikker og bli sterkere og mer smidige.

Viderekomne vil fokusere på Xuangongquan og å utvikle seg videre.

Det vil holdes to treninger i uka for begge kursene, med én av disse treningene som fellestrening for begge gruppene hvor det blir fokus på stillingsarbeide.

Oppstarts og sluttdato
Nybegynnere 10 uker:   starter: Torsdag 7 november          slutter: Lørdag 25 januar
Viderekomne 10 uker:   starter: Mandag 4 november          slutter: Lørdag 25 januar

Pris: Kurset vil koste kr. 2800 for de som ikke er medlemmer, og 2600 for medlemmer. Hvis du går på et annet kurs hos Norsk Taiji Senter kan du delta på kurset til redusert pris: kr. 2000 for medlemmer og kr. 2200 for ikke-medlemmer.

Registrer dere her

Her er en kalender over treningene på kurset. (Bla til neste måned for å se kalender for Wudang Kungfu)

Kommentarer

Webmaster: Alexander Brill