Intensivkurs

I tillegg til ukentlige treninger arrangerer vi intensive dagskurs, helgekurs eller ukelange kurs i Taiji, Qigong, Daoistisk Meditasjon. For å motta invitasjoner til intensivkurs kan du sende en e-post til pamela@taiji.no og be om å bli lagt til e-postlisten vår.

Dagskurs Taoistisk Meditasjon

Flere ganger i året arrangerer vi dagskurs i Taoistisk Meditasjon. Kurset går over en full dag fra kl10-16, som regel søndag. Kurset er åpent for alle og holdes på meditasjonsrommet (vårt "head-office") ved Norsk Taiji Senter. Neste dagskurs i Taoistisk Meditasjon finner du i kursoversikten (link: taiji.no/kurs).

Helgekurs Taiji Sverdform

Hver høst arrangerer vi intentsiv helgekurs i Taiji Sverdform. Kurset er åpent for alle som har fullført nybegynnerkurs i Taijiquan ved Norsk Taiji Senter. I løpet av kurshelgen lærer du hele sverdformen, og du kan deretter delta på vår ukentlige sverdtrening mandager kl1730-1800 som er gratis for medlemmer.

Sommerkurs Taiji og Qigong

Hver sommer i slutten av juni arrangerer vi intensivt sommerkurs i Taiji og Qigong. Kurset er åpent både for nybegynnere og videregående utøvere. Det går vanligvis over 5 dager og holdes enten ved Norsk Taiji Senter eller i naturskjønne omgivelser på Haugtun.

Kommentarer

Webmaster: Alexander Brill