FRIKAR møter Kung Fu på Dansens Hus

Gjennom å leve fire måneder med taoistdisiplene i Drageteplet i Wudang-fjellene, har den norske lausdanseren Hallgrim Hansegård oppsøkt opphavet til tai chi og de indre kungfustilene. I Dragetemplet dyrker munkene 750 år gamle hemmeligheter, som har inspirert en hel kampsportverden. Publikum vil møte åtte individer og åtte ulike måter å forstå livet og tradisjonen på, til levende musikk fra fiolin, bratsj, cello og slagverk avkomponisten Marcus Paus.

I juni blir det også kurs med Chen Shiyu, kjent som en av de ypperste mestrene innen tai chi og kung fu i de legendariske Wudang-fjellene i Kina. Billett til forestillingen og kurs kan kjøpes på vår hjemmeside http://www.dansenshus.com (Kursavgiften inkluderer billett til forestillingen!)

Vi ønsker å tilby en gruppepris på 20% om dere bestiller 10 billetter eller flere. Fullpris er 260 kroner. Vi har også rabatt for barn og Kulturkort for Ungdom.
Ta med hele familien og opplev denne spektakulære forestillingen! Billetter på http://www.dansenshus.com eller telefon 23 70 94 00

Kommentarer

Webmaster: Alexander Brill