Arne Næss-stolen med Polly Higgins

Vi Inviterer Til Åpningen Av Arne Næss-Stolen i Kirkegata 1-3 Med Polly Higgins Foredrag:


'Ending The Era of Ecocide'Polly Higgins, internasjonal advokat og prisvinnende forfatter er dette årets bærer av 'The Arne Næss Chair for Global Justice and the Environment 2013/14' SUM - UiO

I 2010 fremla Higgins et forslag i FN, om at 'ecocide' - den omfattende ødeleggelsen av økosystemer - skal inkorporeres I det internasjonale rettssystemet som en femte forbrytelse mot fred.

Ved siden av sitt dypt, engasjerte forhold til miljøvern, utforsker hun temaer som - 'hvordan man gjennom kjærlighet kan skape størst mulig kreativ frihet for menneskeheten'.

Det er en stor ære for Norsk Taiji Senter å få presentere Polly Higgins.

Les mer om henne herARNE NÆSS-STOLENArne Næss var nært knyttet til den daoistiske filosofi gjennom sitt arbeide med dypøkologi.

Norsk Taiji Senter ønsker å skape et sted i hans ånd hvor det viktige er å lytte, til seg selv og andre.

Arne Ness-stolen ble gitt i gave til taiji-senteret etter at Pamela Hiley først møtte Arne og Kit-Fai Næss. Stolen er et symbol på Arne Næss nærhet til naturen og den dype freden man oppnår gjennom å praktisere Taijiquan.

Vi ser alle frem til dette fordraget - det er en mulighet du ikke bør gå glipp av.

Det blir servering av snaks og te.
Påmelding til line@taiji.no

VELKOMMEN!

Alle kan bli medlem av Norsk Taiji Senter. Er du ikke medlem kan du melde deg på her. Det er mulig for ikke-medlemmer å delta på alle medlemsaktivitetene mot en avgift på kr 100,- pr. gang.

Kommentarer

Webmaster: Alexander Brill