Arne Næss-stolen Fredag 23. oktober kl 19:00

The Coming Interspiritual Age - David Sloan Wilson

Velkommen til spennende møte med Professor David Sloan Wilson
David Sloan Wilson, Arne Næss Chair i 2015 ved Senter for Miljø og utvikling ved Universitetet i Oslo, vil sitte i den faktiske Arne Næss-stolen hos Norsk Taiji Senter og snakke om "The Coming   Age".

Sloan Wilson er en anerkjent professor i utviklings vitenskap og antropologi ved SUNY/ Binghamton University, og Amerikas ledende utviklingsbiolog. I de siste tjue årene har han arbeidet med samarbeidets og altruismens rolle i menneskelig utvikling, og han er for tiden involvert i et prosjekt som omfatter en kulturutviklings studie av den "norske modellen". Hans siste bok, Altruism, blir publisert på norsk i 2015.

Det blir musikalsk innslag med Farhana Sarmin.
Farhana Sarmin er folkemusiker fra Bangladesh, hvor hun sang på statlig radio i 11år. Hun har masterutdannelse i folklore og spiller harmonium ved siden av å synge. Farhana vil gi oss en solooptreden med Rabindra Sangeeth (tekster av Rabindra Nath Tagore) og folkemusikk fra Bangladesh.

Det blir også taiji, te og snacks.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen!
Hilsen Medlemskomiteen

Påmelding til line@taiji.no

Medlemsmøtet er gratis for medlemmer, ikke medlemmer betaler en inngang på kr 100,- For medlemskap eller mer informasjon se www.taiji.no/medlemskap

Kommentarer

Webmaster: Alexander Brill