Daoistisk Qigong

Med røtter i eldgammel kinesisk filosofi som er 4000 år gammel betyr Qigong “arbeid med pusten”, eller “energiarbeid”.

Hva er Qigong?

Daoistisk Qigong er basert på enkle pusteteknikker for å åpne opp sirkulasjonen av Qi (livskraft) i kroppen. Gjennom å forene pust, bevegelse og oppmerksomhet gir vi kroppen og sinnet rom til å slappe av og gå i gang med å helbrede seg selv innenfra. Daoistisk Qigong er basert på visdom og prinsipper fra fem-elementers-teorien: ild, jord, metall, vann og tre.

Hva lærer du på nybegynner kurs i Qigong?

Som nybegynner i Qigong lærer du grunnleggende øvelser for å slappe av i kropp og sinn som du kan trene på egenhånd. Du vil få større tilgang til å stilne sinnet i utfordrende situasjoner og når du er under press, og ha en opplevelse av å være mer sentrert i kroppen når du gjør dine daglige gjøremål. Vi praktiserer både stillestående qigong, bevegelser som følger form og spontane, frie bevegelser, og du vil få en solid innføring i alle variantene. Du vil også stifte bekjentskap med filosofien og prinsippene som ligger bak Qigong og Daoistisk filosofi.

Kurset går over 10 uker á 1,5 time, og klassene blir ledet av Pamela Hiley, en av de mest erfarne Taiji og Qigong-lærerene i Europa. Pris for kurset er kr. 2800. For medlemmer av Norsk Taiji Senter er prisen kr. 2600. Hvis dette er kurs nummer to du registrerer deg på i samme tidsperiode vil prisen for å delta være kr. 2200, mens medlemmer betaler kr. 2000.

Vi har åpent hus for alle hver mandag fra kl 16:00 – 17:00 hvis du er interessert i å lære mer om senteret og hva vi tilbyr.

For videre info og andre spørsmål send email til Pamela Hiley: pamela@taiji.no eller ring henne på tlf 911 60 581