Boklanseringen "HER - eller kunsten å huske hvem jeg er" Åsmund Seip 13 desember 2019 kl.19:00

Boklanseringen på Norsk Taiji Senter

"HER - eller kunsten å huske hvem jeg er"

Åsmund Seip

13 desember kl.19:00-22:00

Bli med på å feire utgivelsen av Åsmund Seip sin nye diktsamling: «HER - eller kunsten å huske hvem jeg er»!

På kvelden fredag den 13. desember møtes vi for å lytte, nyte, være folk, le, bli berørte og feire. Åsmund leser dikt fra den rykende ferske boka, akkompagnert av pianist Jacob Mateo (DK). Etter opplesningen blir det et lite bokbad med redaktør Siri M. Kalla hvor Åsmund forteller om skriveprosess og poesimedisin. Og – selvfølgelig byr vi deg på noe enkelt å spise og sprudlende å drikke.

Hold av datoen, så kommer mer info her etterhvert! Vi gleder oss til å dele boka med deg – og å feire både den og livet! -- «Jeg er ikke så opptatt av poesi. Men jeg er veldig opptatt av ord. Ord har kraft i seg. De har støtte og håp og fellesskap og framtid i seg. Det er derfor jeg skriver. Og det er derfor jeg vil dele det jeg skriver med deg.»

Åsmund Seip (1981) er en norsk poet, designer, filmskaper og poesiaktivist. «HER – eller kunsten å huske hvem jeg er» er hans tredje diktsamling, hans første på norsk. Hans andre bok «100 days for the Earth» fikk internasjonal spredning, og førte til opplesninger hos blant annet Chora Connection i København, Schumacher College i Devon, og TEDx i Trondheim. Åsmund er født og oppvokst på et økologisk småbruk på Sør-Helgeland, har bodd deler av livet i Berlin og har nå blitt kjent med eiketrærne på Nesodden, der han bor med samboer og to barn. Han er dedikert til å samskape et åpnere, mykere samfunn, hvor vi kan være litt mer HER.

Velkommen!

Kommentarer