1Arraytaijikurs3

Velkommen til Norsk Taiji Senters kurstilbud!

Taiji formen vi underviser er Yang Style Cheng Man Ching kortform. Vi tilbyr en rekke kurs i Taijiquan (Tai Chi Chuan), Qigong (Chi Gong), Push-Hands (San Shou) og Daoistisk Meditasjon.

Som nybegynner i taiji lærer du grunnleggende oppvarmingsøvelser og går systematisk gjennom taijiformen én bevegelse av gangen. Du får også et solid grunnlag i prinsippene bak taijiquan og daoistisk filosofi.

Å lære hele formen tar 4 kurs á 10 uker med ukentlige treninger. Du trener med en fast klasse av studenter på ditt eget ferdighetsnivå. Og når du har lært hele formen begynner du å trene sammen med vår Taiji Masterclass hvor vi går dypere inn i prinsippene, formen og dens anvendelse i selvforsvar.

Hver ukentlige trening varer i 1.5 time og avsluttes med en kopp te i hverandres hyggelige selskap. Om du ikke kan komme en uke i din egen klasse har du muligheten til å komme på en medlemstrening mandag kl 1630-1730 slik at du hele tiden kan følge fremgangen i undervisningen.

De ukentlige treninger holdes i våre lokaler i Kirkegata 1-3 i Oslo. Vi tilbyr også intensive dag- eller helgesamlinger i Oslo og ukelange retreats og treningsreiser andre steder i Norge og i utlandet.

Hvordan kan du begynne?

Hvis du vil bli bedre kjent med oss kan du besøke oss på mandager mellom kl 1600 og 1630.

Om du allerede har bestemt deg for å begynne, kan du melde deg på et kurs (og reservere en plass) ved å kontakte oss.

Hvis du ønsker å bli medlem og nyte av fordelene det gir deg, gå til medlemskapssiden for mer informasjon.

Hvis du lurer på om taiji er riktig for deg eller du har andre spørsmål kan du ta kontakt med Pamela Hiley på telefon 91160581 eller på e-post: pamela@taiji.no.

Vi ser frem til å bli bedre kjent med deg!
Registrer deg her

 

* Ring Pamela på 91160581 for mer informasjon om morgentrening.

Kurs Normalpris Medlemspris
10 uker taiji 2800 2600
10 uker taiji ungdom 1400 900
10 uker Qigong 2800 2600
10 uker meditasjon 2800 2600
weekend kurs se egen pris 5 – 10% rabatt
push hands (1 time pr.uke) gratis, bare for medlemmer
morgenpraksis (2-3 ganger pr.uke) gratis, bare for medlemmer
Andre kurs
Sommerkurs
I Ching
Sverdform